Позивамо студенте и ученике завршних разреда средњих школа на отворено предавање нашег колеге Милоша Туцаковића, у петак, 14.5. у 10 часова на тему Зашто хотелијерство?

  • Динамичност
  • Тимски рад
  • Никада ништа није исто
  • Шта све морам да знам?
  • Нови хоризонти, истински глобално
  • Захтевно и стабилно
  • Неслућене могућности

Предавању које ће се обавити путем Зум платформе можете приступити преко следећег линка: https://us02web.zoom.us/j/88362187073

О предавачу:

Милош Tуцаковић је каријеру започео 1985. као спортски новинар у „Политици“, да би 1990. као Training Officer  прешао у Hyatt Regency Belgrade, тада потпуно нови хотел, који је био и једна од првих франшиза у старој Југославији. Од 1993. до 1999. радио је у хотелу као менаџер обуке да би затим постао директор људских ресурса, члан Извршног одбора и заменик генералног директора. Након тога је био генерални директор Advance International-а (представника Wilson Learning групе).

Са преко 30 година искуства у људским ресурсима и менаџменту и преко 15 година искуства у Executive Search-у, Милош је један од водећих стручњака из области људског потенцијала и капитала. Милош такође је сертификовани А&DC асесор. Био је члан Надзорних одбора различитих компанија, где је сарађивао са њиховим челницима на реструктуирању и развоју компанија. Милош је активан и као Executive Coach. Поред тога, учесник је бројних домаћих и међународних конференција.

Милош је такође оснивач Београдске заједнице људских ресурса, члан Експертске групе за Хотелијерство и предавач на Високој хотелијерској школи. Члан је Српске асоцијације менаџера и Комитета знања Србије. Дипломирао је економију на Београдском Универзитету и има Executive МBА диплому из области лидерства са Cornell Универзитета.

Blog Attachment