Настава у летњем (или парном) семестру почиње у понедељак, 7. фебруара и траје 15 недеља, што значи да се завршава у петак, 20. маја 2022. године.
Распоред за вежбе:
- Основи гастрономије (друга група – април+мај)
- Основи гастрономије (прва група – фебруар+март)
- Гастрономија 2
- Гастрономски производи
- Посластичарство са пекарством 1
- Креативна гастрономија
Распоред предавања:
ПРВА ГОДИНА
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија
ДРУГА ГОДИНА
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија
ТРЕЋА ГОДИНА
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија
ПАЖЊА! Пратите сајт због евентуалних измена.
Између Васкршњих празника и Празника рада неће се радити.
Ова 4 дана биће одрађена сваке друге суботе током марта и априла (5. март=распоред за уторак; 19. март=среда; 2. април=четвртак и 16. април=петак).
ИСПИТНИ РОКОВИ У ЛЕТЊЕМ СЕМЕСТРУ:

Пријава испита врши се путем е-сервиса и биће омогућена само оним студентима који су уписали ОВУ школску годину. Молимо вас да обратите пажњу на следеће:
- У истом испитном року не могу се пријавити такозвани повезани предмети (на пример Енглески 3 и Енглески 4, Хотелијерство 1 и Хотелијерство 2 и слични);
- Повезани предмети морају се полагати редом (на пример, не може да се пријави Енглески 3 ако није положен Енглески 2);
- Студент мора да оствари одређени број поена кроз предиспитне обавезе (предавања, вежбе, семинарски, колоквијуми) како би могао да пријави испит;
- Ако студент пријави испит а не изађе на њега сматра се да је одустао и та пријава му се рачуна приликом рангирања за буџет. Дакле, немојте пријављивати оно што немате намеру да полажете.