Радна субота ће бити 19. октобра. Одрађује се понедељак, 30. децембар.
Настава из предмета Пословање рецепције и хотелског домаћинства неће бити одржана у понедељак 14. октобра и биће надокнађена 19. октобра (када је радна субота по распореду за понедљак).
Објављен је распоред наставе и распоред група за вежбе који важи од понедељка, 14. октобра. Погледајте у Студентски кутак/Распоред наставе.
Предмет Примењена гастрономска естетика је Обавезан у овом семестру али студенти треба да се определе да ли ће га похађати у области кулинарства или посластичарства. Молимо све студенте да на овом линку одаберу жељену област. Учините то ОДМАХ како би могао да се направи распоред за вежбе. Наставник ће потом извршити проверу и објавити распоред.
Пријава је закључена, ово је РЕЗИМЕ: Некоме је ОДМАХ после два дана а неки не знају да је наведени предмет у ТРЕЋОЈ години.
Обрађени су сви приговори на рангирање а они су се односили на неуписане оцене. Молимо студенте да убудуће после сваког испитног рока провере да ли су им унете оцене а не да чекају последњи час као што је то било ове године.
На листама нема студената који нису остварили 37 ЕСПБ јер немају услов за упис у наредну годину студија. Они могу да у Октобру 2 полажу не би ли стекли услов.
Студенти који су у 2023/2024 остварили минимум 48 ЕСПБ имају услов да се рангирају за буџет. На коначним ранг листама назначено је ко је од њих стекао право да се упише на терет буџета а редослед је одређен бројем поена.
Студенти који су уписани по афирмативним мерама нису на овим листама.
Коначне ранг листе за упис у другу годину:
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија – Мастер
Коначне ранг листе за упис у трећу годину:
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија
У току је упис у другу и трећу годину студија за студенте који су стекли услов. Детаље прочитајте овде. МОЛИМО ВАС, немојте долазити на шалтер уколико нисте све припремили јер тако утичете на процес рада. За све што бисте дошли да питате сами можете да нађете одговор на Студентском сервису и сајту школе.
Рангирање за упис у другу и трећу годину студија
Погледајте одговарајуће листе и проверите обрачун поена. Како се рачунају поени видите овде. На листама неће бити сви студенти већ само они који су стекли услов за упис у наредну годину студија (имају бар 37 ЕСПБ из ове).
Уколико има приговора упутите их на мејл studentska@vhs.edu.rs али обавезно образложите шта није у реду. Приговоре можете упутити у уторак (8. октобар).
Упис у другу годину:
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија – Мастер
Упис у трећу годину:
Хотелијерство – Ресторатерство – Гастрономија
Коначна ранг листа објављује се у среду.
О смештају у домове, стипендијама и кредитима погледајте овде.
Студенти који нису одрадили стручну праксу могу то учинити накнадно. Прочитајте овде.
СТУДИРАЊЕ УЗ РАД – последњи позив!
Студенти који су запослени и желе да у школској 2024/2025. години студирају по моделу студирање уз рад, треба да доставе уговор о раду и одговарајућу потврду (модел обрасца преузмите овде). Образац је потребно да попуни и овери послодавац. Уговор и образац студент треба да достави до 14. октобра у канцеларију за стручну праксу (кабинет број 2 на првом спрату).
Одобрене теме завршних радова на Катедри за гастрономију су овде.
Резултати испита из октобарског рока:
– Основи хотелијерства
– Социологија
– Пословно право
– Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству
– Економика у хотелијерству
– Хотелски менаџмент
– Технологија хране и пића
– Основи ресторатерства
– Информатика у хотелијерству
– Хотелски маркетинг
– Исхрана
– Персонални менаџмент
– Предузетнички менаџмент
Распоред испита за октобарски рок:
– прва недеља
– друга недеља
– комплетан распоред
ОБАВЕЗНО проверите да ли су вам испити пријављени у систему (прочитај упутство).
Упис оцена из предмета Информатика у хотелијерству, за студенте који су испит пријавили у октобарском испитном року и имају прелазну оцену на основу предсипитних обавеза, је у термину испита који стоји у распореду.
Обавештење за студенте ПРВЕ године студија.
Свечани пријем студената одржаће се у понедељак, 30. септембра по следећем распореду:
– Хотелијери у 10:00 часова у амфитеатру
– Ресторатери у 10:00 часова у амфитеатру
– Гастрономи у 12:00 часова у амфитеатру
После церемоније, биће подељене униформе оним студентима који су их отплатили.
Настава почиње 1. октобра по овом распореду.
Резултати поправног колоквијума:
– Предмети код проф. Иване Лончар
– Пословни енглески језик – 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – (непарни индекси)
– Француски језик
– Технологија хране и пића
– Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству
– Исхрана
– Информатика
Поправни колоквијуми из свих предмета које предаје проф. Ивана Лончар одржаће се у четвртак, 26. септембра у 10:00 часова. Ко жели да полаже мора да се пријави овде. Пријава је могућа до среде у подне.
УПЛАТЕ ЗА ИСПИТЕ
Молимо студенте да не шаљу силне мејлове са сликама уплатница јер већина уплата још није евидентирана. Све је то објашњено у упутству али изгледа да не читате. Ево извученог дела: „На пример, ако уплатите у петак поподне, паре ће бити пребачене Академији у понедељак. А пошто се извештај о промету (извод) преузима наредног радног дана, та уплата од петка поподне ће бити евидентирана тек у уторак.“
Дакле, ако сте уплатили у петак поподне (или суботу) не можете на е-сервису видети уплату до уторка.
Активирана је пријава испита за ОКТОБАРСКИ РОК. Испити се пријављују путем Студентског сервиса. Када одаберете и сачувате предмете које желите да полажете ОБАВЕЗНО проверите да ли су пријављени у систему (прочитај упутство).
Пријава траје до суботе (21. септембра) у подне а рок почиње у понедељак, 23. септембра.
Додатни термини за испите у септембарском року су овде – има измена!
Поправни колоквијуми:
- Француски језик (1-5) Ко жели да полаже треба да се пријави професорки на мејл (да напишу који француски и који колоквијум полажу) до понедељка (16. септембра) у 14:00 часова. Колоквијуми су у уторак, 17. септембра у 10:00.
- Пословни енглески језик (1-5) код проф. Ивана Милошевића (за студенте са непарним бројем индекса) одржаће се у петак, 20. септембра у 14:00 у амфитеатру
- Поправни колоквијум из Информатике у хотелијерству за сва три смера, последњи ове школске године, ће се одржату у среду 18. септембра са почетком у 11:30 часова у амфитеатру. Ко жели да полаже треба да се пријави овде до 17. септембра у подне. ОБАВЕЗНО ПОНЕТИ ИНДЕКС!
- Исхрана, Технологија хране и пића, Масовна исхрана и Санитарна безбедност и заштита у хотелијерству – Ко жели да полаже треба да се пријави овде до 16. септембра у подне. Колоквијуми су у уторак, 17. септембра у 11:00 у амфитеатру. Понети ИНДЕКС и ДИГИТРОН!
О УПИСУ ПРАКСЕ ЗА СТУДЕНТЕ ТРЕЋЕ ГОДИНЕ погледајте овде.
Одобрене теме завршних радова:
– Катедра за хотелијерство и опште предмете
– Катедра за ресторатерство и стране језике
Распоред испита за септембарски рок:
– за ПРВУ недељу
– за ДРУГУ недељу
– комплетан распоред је овде.
Студенти који су пријавили испит из предмета Примењена гастрономски естетика у септембарском року, као услов за полагање испита потребно је да имају одобрен приступни рад и уписане поене за вежбе у индексу.
Резултати испита у септембарском року:
– Социологија
– Пословно право
– Основи ресторатерства
– Исхрана
– Међународни хотелски ланци
– Економика у хотелијерству
– Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству
– Технологија хране и пића
– Посластичарство са пекарством 1
– Изградња и опремање хотелских објеката
– Хотелски маркетинг
– Основи хотелијерства
– Информатика у хотелијерству
– Персонални менаџмент
– Предузетнички менаџмент
Драги студенти, почео је испитни рок и ОПЕТ има студената који долазе на испит тврдећи да су га пријавили а нису на записнику (што значи да НИСУ пријавили испит).
Пријављивање испита обавља се у два корака! Прво се одаберу жељени предмети и листа сачува. Тако сачуван списак шаље се на сервер аутоматски али ако се веза са базом прекине испити неће бити пријављени. Зато је неопходан други корак а то је провера пријављених испита. Дакле, проверите да ли су вам испити пријављени за септембарски рок школске 2023/2024. године.Највећи проблем имају студенти који не читају обавештења и упутства јер они неће прочитати ни ову објаву.
Резултати поправних колоквиума:
– Исхрана
– Масовна исхрана
– Технологија хране и пића
– Финансијски менаџмент
– Ресторатерски менаџмент
– Менаџмент смештаја
– Основи хотелијерства
– Санитарна заштита и безбедност у хтелијерству
– Немачки језик
У понедељак, 2. септембра у 10:00 часова, одржаће се поправни колоквијум и/или реализација предиспитних обавеза из предмета Националне гастрономије и Основе гастрономије. Испити из ових предмета ће бити 9. септембра.
Обрађене су испитне пријаве и упарене са уплатама. Као и увек до сада нису свима евидентиране уплате. Разлога су два од којих ни један не може да се оправда. Први је погрешно попуњен позив на број. Нејасно је шта није јасно у упутству за плаћање испита? платили. Други је АПП.
ВАЖНО!!! Погледајте списак оних чије уплате нису евидентиране и реагујте одмах. Ако сте извршили уплату а не видите је на е-сервису сликајте уплатницу и пошаљите је на problem@vhs.edu.rs
Отворена је пријава за поправни колоквијум за предмет код проф:
– Андреје Жерајић (колоквијум је у уторак, 27. августа у 13:30)
– Ане Калушевић колоквијум је у четвртак, 29. августа у амфитеатру
Исхрана и Масовна у 10:00 а Технологија и Санитарна у 11:00
– Иване Лончар (колоквијум је у петак, 30. августа у 10:00)
СЕПТЕМБАРСКИ ИСПИТНИ РОК
Пријава испита трајала је до 24. августа. Испити се пријављују путем Студентског сервиса. Рок за уплату испита је био такође 24. август.
Препорука: прочитајте упутство за пријављивање испита.
РЕЗИМЕ: Већина студената није прочитала упутство за пријављивање испита
Завршен је први уписни рок. Конкурс за други уписни рок погледајте овде.
Одобрене теме мастер радова:
– Катедра за гастрономију и стручне предмете
Одобрене теме завршних радова:
– Катедра за гастрономију и стручне предмете
– Катедра за хотелијерство и опште предмете
– Катедра за ресторатерство и стране језике
Одобрене теме дипломских радова:
– Катедра за гастрономију и стручне предмете
– Катедра за хотелијерство и опште предмете
Распоред испита за мајско-јунски рок – детаљни приказ са терминима и салама:
– трећа недеља (од 3. до 10. јуна) – има измена
– друга недеља (од 27. до 31. маја)
– прва недеља (од 20. до 24. маја)
Предиспитни поени:
– Социологија
– Хотелски маркетинг
– Менаџмент смештаја
– Основи хотелијерства
– Финансијски менаџмент
Резултати испита у мајско-јунском року:
– Технологија хране и пића
– Глобализација у хотелијерству
– Масовна исхрана
– Персоналми менаџмент у хотелијерству
– Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству
– Хотелијерство 2
– Менаџмент квалитета у хотелијерству
– Исхрана
– Међународни ланци у хотелијерству
– Хотелски маркетинг
– Промоција и продаја у угоститељству
– Ресторатерски менаџмент
– Хотелски менаџмент
– Основи хотелијерства (гастрономи)
– Изградња и опремање хотелских објеката
– Основи ресторатерства (хотелијери)
– Основи ресторатерства (гастрономи)
– Информатика у хотелијерству
– Основи хотелијерства (ресторатери)
– Основи гастрономије
Резултати поправних колоквијума:
– Пословни енглески језик 4 (проф. М. Лазовић)
– Информатика у хотелијерству
– Пословна психологија у хотелијерству
– Пословни енглески језик (проф. М. Лазовић)
– Технологија хране и пића
– Пословни енглески језик 2 (парни индекси)
– Посластичарство са пекарством 1
– Пословни енглески језик (парни индекси)
– Француски језик
– Немачки језик 4
– Немачки језик 2 (I колоквијум)
– Информатика у хотелијерству
– Француски језик
– Немачки језик 1,2 и 3
Пријава испита за мајско-јунски рок моћи ће да се обави од среде (15. маја) до петка (17. маја). Подсећамо студенте који плаћају испите да је од априла цена 1.200 динара по испиту. Линк за пријаву је овде.
Одобрене теме завршних радова:
Катедра за ресторатерство и стране језике
Катедра за гастрономију и стручне предмете
Катедра за хотелијерство и опште предмете
Студенти студијског програма Ресторатерство и Хотелијерство који нису обавили вежбе из предмета Основи гастрономије треба да се пријаве путем мејла praksa@vhs.edu.rs (да наведу име, презиме, број индекса и број телефона) или да дођу лично 8. маја ради евиденције и организације вежби из тог предмета.
Прикупљање потписа ради овере године (не важи за апсолвенте):
(А) Студенти треба да прикупе потписе за пријављене предмете у овој школској години у периоду од 22. до 26. априла. То нису предиспитни поени него потписи на почетним странама индекса. Пре доласка код наставника упиштте предмете у индекс (види овде под тачком 3).
(Б) Самофинансирајући студенти до краја априла треба да измире школарину.
(В) После празника (од 7. до 10. маја) следи овера године за шта је неопходно да се заврше обавезе наведене горе под (А) и (Б). Овера се врши на шалтеру студентске службе од 9 до 13 часова. Потребно је донети индекс и доказ о уплати 2000 динара (види пример). Школарина мора да буде евидентирана на е-сервису. Водите рачуна да се уплате не виде истог дана па препоручујемо да не чекате 30. април да би уплатили. Не мора да се долази лично.
Ко не овери годину неће моћи да пријави испите у Мајско-јунском року!
Резултати колоквијума:
– Предузетнички менаџмент
– Хотелски маркетинг
– Пословне финансије (II колоквијум)
– Пословна психологија у хотелијерству
– Менаџмент квалитета у хотелијерству
– Хотелијерство 2
– Глобализација у хотелијерству
– Кетеринг
– Основи ресторатерства (хотелијери)
– Основи ресторатерства (гастрономи)
– Саниратна заштита и безбедност у хотелијерству (II колоквијум)
– Пословни енглески језик -2- -4- (парни индекси)
– Гастрономија 2 (III колоквијум)
– Промоција и продаја у угоститељству
– Спа менаџмент
– Креативна гастрономија (III колоквијум)
– Међународни ланци у хотелијерству
– Пословни енглески језик -1- -2- -3- -4- -5- (непарни индекси)
– Масовна исхрана
– Посластичарство са пекарством 1
– Исхрана (II колоквијум)
– Информатика у хотелијерству
– Основи гастрономије (III колоквијум)
– Методика наставе стручних предмета
– Француски језик 2 и 4 (II колоквијум)
– Социологија
– Основи хотелијерства
– Пословни енглески језик 4 (непарни индекси)
– Пословни енглески језик 2 (непарни индекси)
– Финансијски менаџмент
– Менаџмент смештаја
– Немачки језик 4 (II колоквијум)
– Креативна гастрономија (II колоквијум)
– Немачки језик 2 (II колоквијум)
– Гастрономски производи (II колоквијум)
– Гастрономија 2 (II колоквијум)
– Пословна психологија у хотелијерству
– Основи гастрономије (II колоквијум)
– Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству
– Исхрана
– Француски језик 2
– Француски језик 4
– Гастрономски производи
– Креативна гастрономија
– Гастрономија 2
– Немачки језик 2
– Немачки језик 4
– Пословне финансије
– Руски језик 4
– Основи гастрономије
– Руски језик 2
Распоред испита за трећу недељу априлског рока је овде. Комплетан распоред је овде – има измена. Распоред испита за прву недељу априлског рока је овде а за другу је овде.
Списак одабраних студената за праксу у Кини је овде.
Избори за чланове студентског парламента, одржаће се у понедељак, 15. априла и то:
На Одсеку Висока хотелијерска школа у периоду од 10:00 до 12:00;
на Одсеку Висока туристичка школа од 13:00 до 15:00;
на Одсеку Висока здравствена школа од 16:00 до 18:00.
Право гласа имају сви студенти који су уписани у школску 2023/2024 годину. Обавезно понети индекс.
Резултати испита у априлском року:
– Пословно право
– Рачуноводство хотелских предузећа
– Персонални менаџмент у хотелијерству
– Изградња и опремање хотелских објеката
– Информатика у хотелијерству
– Хотелски менаџмент
– Економика у хотелијерству
У суботу, 13. априла, је радни дан. Настава се изводи по распореду за уторак (одрађује се 30. април).
Списак студената којима НИЈЕ евидентирана уплата за испите је овде. Прочитајте сви.
У четвртак, 11. априла од 11:30 у Амфитеатру, јавни час на тему тартуфа одржаће Ивана Станојевић, директор „Тартуфи СР“. Позивамо све заинтересоване студенте Високе хотелијерске школе да присуствују.
Пријава испита за априлски рок траје од среде до петка. Подсећамо да је од овог рока цена по испиту 1.200,00 динара. Рок за уплату је петак (5. април). Линк је овде.
Активирана је пријава за стручну праксу на страници Студентска пракса/Огласи за праксу.
Резултати поправних колоквијума:
– Информатика у хотелијерству
– Руски језик 4
– Руски језик 2
Студенти студијског програма Гастрономија који су на предмету Масовна исхрана потребно је да се пријаве путем мејла аna.kalusevic@assb.edu.rs (навести име, презиме, број индекса и број телефона) до понедељка, 8. априла ради евиденције и организације студентских вежби из тог предмета.
Одлуком Савета Академије (види овде) од априлског испитног рока цена испита је 1200 динара.
Одобрене теме завршних радова:
Катедра за гастрономију и стручне предмете
Катедра за хотелијерство и опште предмете
Катедра за ресторатерство и стране језике
Резултати испита из мартовског рока:
– Економика у хотелијерству
– Хотелски менаџмент
– Пословно право
– Изградња и опремање хотелских објеката
– Персонални менаџмент у хотелијерству
– Рачуноводство хотелских предузећа
– Хотелски маркетинг
– Информатика у хотелијерству
Академија струковних студија Београд расписала је интерни конкурс за избор председника. Детаље погледајте овде.
Студенти који би желели да своју студентску праксу за 2023/2024. школску годину обаве у Кини, на Колеџу за туризам ЂЕЂАНГ, Покрајина Хангџоу могу доћи нa презентацију и поразговарати са професорима истоименог Колеџа у среду 3. априла 10 часова у Каменој сали.
Ове недеље неће бити наставе и консултација код проф. Михаеле Лазовић. Предавања и вежбе ће бити одрађени у следећим терминима: предавања из Пословног енглеског језика 2 се одрађују у уторак 09.04.2024. од 14:30 до 16:00, вежбе из Пословног енглеског језика 2 се одрађују у уторак 09.04.2024. од 16:15 до 17:00, а предавања из Пословног енглеског језика 4 се одрађују у среду 10.04.2024. од 9:00 до 10:30, вежбе из Пословног енглеског језика 4 се одрађују у среду 10.04.2024. од 10:45 до 11:30.
Поправни први колоквијум из Руског језика одржаће се у уторак 2. априла у Кабинету за информатику. Обавезна је пријава, ово је линк. Рок за пријаву је понедељак до подне. Руски језик 2 биће у 08:00 а Руски 4 у 08:30.
Поправни колоквијум из Информатике у хотелијерству за студенте смера ГАСТРОНОМИЈА, одржаће се у понедељак 1. априла у 16 часова у амфитеатру. Ко жели да полаже поправни колоквијум требало је да се пријави овде до 29. марта у подне. ОБАВЕЗНО ПОНЕТИ ИНДЕКС!
Студирање уз рад – списак студената који нису приложили сву неопходну документацију је овде.
Поправни колоквијум из предмета Пословне финансије одржаће се у уторак, 26. марта у 12:45.
У петак, 22. марта, студентска служба ће бити отворена и поподне (од 17:00 до 20:00 часова)
Сви запослени студенти би требало да донесу у канцеларију за праксу нову потврду о запослењу или уговор о раду како би им се израдило решење о студирању уз рад.
Распоред испита за последњу недељу мартовског рока је овде.
Факултативнеа настава из кинеског језика почиње у уторак (12. марта) и одржаваће се уторком од 12:30 и четвртком од 13:00 часова у сали 5.
Најављене вежбе из кинеске гастрономије, које држи професор Ченг Ли из Кине, почињу у уторак (12. марта). Пријављени полазници подељени су на групе а овде је списак са терминима за све три групе па погледајте. Пажња! Списак је промењен!
Распоред испита у другој недељи мартовског рока је овде. – има нових измена!
Упарене су пријаве испита и уплате за исте. Као и увек, било је грешака али никада оволико. Обрисано је доста пријава где су студенти пријавили повезане предмете или предмете из овог семестра.
ОБАВЕЗНО ПРОВЕРИТЕ:
– шта је стварно пријављено за мартовски рок (студентски сервис->Преглед->Испита)
– да ли се налазите на овом списку
– да ли су вам уплате евидентиране (е-сервис->Евидентиране уплате за испите )
Резултати поправних колоквијума из немачког су овде.
Школа ради у суботу, 9. марта. Настава се изводи по распореду за понедељек јер се одрађује 29. април.
Обавештавамо студенте да се могу пријавити за факултативне часове (вежбе) кинеске гатрономије које ће држати професор Ченг Ли са партнерског Колеџа за туризам Ђеђанг из Кине.
Студенти се могу пријавити на адресу andrea.zerajic@assb.edu.rs најкасније до четвртка, 7.3.2024. у 16 часова.
Тачан распоред вежби биће објављен накнадно, а у односу на број пријављених кандидата.
Групи студената који се на овим вежбама буду најбоље показали биће пружена шанса од стране наших партнера да у периоду од средине јуна до средиме септембра бораве и присуствују настави на партнерском колеџу и уједно обаве стручну праксу у најбољим угоститељским објектима Хангџоа.
Распоред испита за прву недељу мартовског рока је овде – има измена!
Пријава испита за мартовски рок је активирана и траје до петка (1. марта) у поноћ. Линк за пријаву је овде. У овом року полажу се предмети из зимског (непарног) семестра. Ко плаћа испите нека то уради до петка пре подне. Када сачувате избор за полагање обавезно проверите да ли су испити пријављени: одаберите Преглед (не Пријава) па Испита (не Предмета).
Резултати поправног колоквијума из информатике су овде.
Вежбе из предмета Глобализација у хотелијерству данас неће бити одржане.
ВАЖНО! Рок је ПЕТАК, 23. фебруар до 13 часова! Сви запослени студенти би требало да донесу у канцеларију за праксу нову потврду о запослењу или уговор о раду како би им се израдило решење о студирању уз рад за текући семестар.
Сви наши студенти који у суботу 24. фебруара у 11 часов желе да бесплатно посете Сајам туризма и штанд Академије, треба да се пријаве на мејл адресу administracija@vhs.edu.rs (или да дођу лично и пријаве се код пословног секретара), а ради састављања списка посетилаца. Рок је петак, 23. фебруар до 13:30.
У понедељак, 26. фебруара, у време консултација предметног наставника, студенти могу да раде поправни колоквијум и/или презентују семинарски рад из предмета Националне гастрономије као део предиспитних обавезе за Мартовски рок.
Одобрене теме за дипломске радове:
– Катедри за гастрономију и стручне предмете
– Катедра за хотелијерство и опште предмете
Обавештење везано за праксу за студенте мастер студија је овде.
Поправни колоквијум из Информатике у хотелијерству за студенте смера ГАСТРОНОМИЈА, одржаће се у четвртак 22. фебруара у 12:30 часова у амфитеатру. Ко жели да полаже поправни колоквијум, мора да се пријави овде. Рок за пријаву је понедељак 19. фебруар до подне. Не заборавите да понесете индекс на полагање!
Настава у другом семестру почиње 5. фебруара 2024. године. Распоред можете наћи крећући се кроз меније [1]Студентски кутак [2]Распоред наставе. Кликом на жељени студијски програм отвориће се одговарајући распоред. Обратите пажњу да неки предмети само прве недеље неће бити по објављеном распореду већ као што је написано у напомени на страници са распоредима.
Вежбе које нису у распореду почињу наредне недеље по посебном распореду.
Резултати испита у јануарском року:
– Економика у хотелијерству
– Рачуноводство хотелских предузећа
– Основе туризма
– Персонални менаџмент у хотелијерству
– Иновације у угоститељству
– Банкет менаџмент
– Хотелијерство 1
– Технологија хране и пића
– Информатика у хотелијерству
– Управљање сектором соба
– Изградња и опремање хотелских објеката
– Хотелски маркетинг
– Хотелски менаџмент
– Пословање рецепције и хотелског домаћинства
– Националне гастрономије
Огласна табла из зимског семестра је овде.