проф. Михаела Лазовић


24.03.2020.

Dragi studenti,

cilj današnjeg predavanja je da naučimo vokabular vezan za začinsko bilje i suve začine, kao i da uradimo vežbe koje se odnose na ovu tematiku.

  1. Pogledajte moju Power Point prezentaciju pod nazivom Herbs and Spices
  2. Pročitajte dokument pod nazivom Virtual Classroom. Herbs and Spices, naučite reči uz pomoć slika koje sam vam priložila, pogledajte video zapise za koje san vam dala linkove i uradite vežbe koje slede.
  1. Potom pročitajte i drugi dokument Herbs and Spices. Part 2, pogledajte video zapise i uradite vežbe.

Ostali multimedijalni sadržaji vezani za ovu lekciju vas čekaju u mojoj virtuelnoj učionici pod nazivom Google Classroom, za koju ste svi dobili pristupni kod putem mejla i putem koje ćemo biti u kontaktu i razmenjivati poruke u okviru cele grupe.

Za sva vaša pitanja možete me kao i uvek kontaktirati putem elektronske pošte: anglicizmi.lazovic@gmail.com

dr Mihaela Lazović


17.03.2020.

Dragi studenti,

cilj današnjeg predavanja je da ponovimo i naučimo vokabular koji smo zajedno prešli na prethodnom predavanju, kao i da pročitamo tekst i uradimo vežbe koje se odnose na njega.

  1. Preuymite i pročitajte dokument pod nazivom Unit 5 Foodstuffs, naučite reči uz pomoć slika koje sam vam priložila (Fish, Vegetables, Fruit,Nuts,Herbs,Spices) i uradite vežbe koje slede nakon spiska reči.
  2. Pročitajte i naučite gramatičku jedinicu Plural of Nouns. Potom uradite vežbe iz dokumenta Unit 5 Foodstuffs koje se tiču množine imenica.
  3. Pročitajte tekst iz dokumenta Reading i uradite vežbe koje slede posle teksta.

Za sva vaša pitanja možete me kao i uvek kontaktirati putem elektronske pošte: anglicizmi.lazovic@gmail.com

dr Mihaela Lazović