ЛИНКОВИ ЗА ПРИСТУП


Линкови се покрећу кликом на жељено време иза назива предмета


СРЕДА, 30. април
* Немачки језик у 08:30
* Руски језик 2 у 08:30
* Француски језик 2 у 08:30
* Менаџмент квалитета у хотелијерству у 09:00
* Основи гастрономије у 10:00 (уместо у понедељак 28.04.)
* Предузетнички менаџмент у хотелијерству у 11:45
* Социологија у 11:45
* Пословни енглески језик 4 (непарни индекси) у 11:45, 12:20 и 13:30
* Пословни енглески језик 4 (парни индекси) у 11:45, 12:30 и 13:30
* Организација рада у хотелијерству у 14:30
* Методика наставе стручних предмета у 14:30, 15:30, 16:30 и 17:30
* Истраживање тржишта у угоститељству у 17:30
* Финансијски менаџмент у 19:15


Од 01. до 04. маја 2025. године школа неће радити због првомајских празника.


ПОНЕДЕЉАК, 05. мај
* Основи хотелијерства у 09:00
* Међународни ланци у хотелијерству у 09:00
* Системи услуживања у 09:00
* Гастрономски производи у 10:00
* Посластичарство са пекарством 1 у 10:00
* Креативна гастрономија у 10:30
* Основи гастрономије у 11:00
* Основи ресторатерства у 11:00
* Глобализација у хотелијерству у 11:30 и 12:15
* Информатика у хотелијерству у 12:00 и 12:45
* Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству у 13:15
* Промоција и продаја у угоститељству у 13:45
* Кетеринг у 13:45
* Менаџмент смештаја у 13:45


УТОРАК, 06. мај
* Немачки језик 4 у 08:30
* Руски језик 4 у 08:30
* Француски језик 4 у 08:30
* Гастрономија 2 у 09:30 и 10:15
* Ресторатерство 2 у 09:30
* Масовна исхрана у 10:45 (настава се неће одржати због слободног дана наставника – у складу са законом)
* Пословне финансије у 11:15
* Пословни енглески језик 2 (непарни индекси) у 11:15
* Пословни енглески језик 2 (парни индекси) у 11:00, 12:00 и 13:00
* Немачки језик у пословању (мастер студије) у 12:00.
* Информатика и хотелијерству (непарни индекси) у 13:00 и 13:45
* Информатика и хотелијерству (парни индекси) у 16:00 и 16:45
* Енглески језик у пословању (мастер студије) у 16:00, 17:00, 18:00 и 19:00


СРЕДА, 07. мај
* Немачки језик 2 у 08:30
* Руски језик 2 у 08:30
* Француски језик 2 у 08:30
* Менаџмент квалитета у хотелијерству у 09:00
Предузетнички менаџмент у хотелијерству у 11:45
* Социологија у 11:45
* Пословни енглески језик 4 (непарни индекси) у 11:45, 12:20 и 13:30
* Пословни енглески језик 4 (парни индекси) у 11:45, 12:30 и 13:30
* Организација рада у хотелијерству у 14:30
* Методика наставе стручних предмета у 14:30, 15:30, 16:30 и 17:30
Истраживање тржишта у угоститељству у 17:30
* Финансијски менаџмент у 19:15


ЧЕТВРТАК, 08. мај
Исхрана у 08:30
Основи хотелијерства у 10:15
Основи ресторатерства у 10:15
Хотелски маркетинг у 11:15
Хотелијерство 2 у 13:00 и 13:45
Пословна психологија у хотелијерству у 16:30
Спа менаџмент у 17:30 и 18:15
Понашање угоститељског потрошача у 19:15


PEТАК, 09. мај
Сомелијерство са енологијом у 17:30
Експериментална и креативна гастрономија у 19:15


СУБОТА, 10. мај (ПО РАСПОРЕДУ ОД СРЕДЕ)
Немачки језик у 08:30
Руски језик 2 у 08:30
Француски језик 2 у 08:30
Менаџмент квалитета у хотелијерству у 09:00
Предузетнички менаџмент у хотелијерству у 11:45
Социологија у 11:45
Пословни енглески језик 4 (непарни индекси) у 11:45, 12:20 и 13:30
Пословни енглески језик 4 (парни индекси) у 11:45, 12:30 и 13:30
Организација рада у хотелијерству у 14:30
Методика наставе стручних предмета у 14:30, 15:30, 16:30 и 17:30
Истраживање тржишта у угоститељству у 17:30
Финансијски менаџмент у 19:15


НЕДЕЉА, 11. мај (ПО РАСПОРЕДУ ОД ЧЕТВРТКА)
Исхрана у 08:30
Основи хотелијерства у 10:15
Основи ресторатерства у 10:15
Хотелски маркетинг у 11:15
Хотелијерство 2 у 13:00 и 13:45
Пословна психологија у хотелијерству у 16:30
Спа менаџмент у 17:30 и 18:15
Понашање угоститељског потрошача у 19:15