Кулинарска олимпијада

Студенти АССБ, одсек Висока хотелијерска школа, као део националног јуниорског тима Кулинарске федерације Србије, учествовали су на Кулинарској олимпијади у Штутгарту од 14.02.2020. до 19.02.2020. Студенти гастрономије Миа Вучковић, Марија Јакубив, Андрија Радичковић, Данијел Васиљковић и Александар Вашалић освојили су бронзану медаљу у категорији Ресторан нацијаи мерит у категорији IKA Buffet. Селектор Кулинарске федерације Србије је наставник вештина Одсека Висока хотелијерска школа Младен Пршић. Успех нашег тима се огледа у томе да је на овом престижном такмичењу учествовало око 2.000 шефова из преко 70 земаља, а оцене су додељивали WACS судије са А лиценцом.