Инфо дан


Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима„, који финансира Европска унија, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством за европске интеграције и Министарством финансија организовао је у петак 22.11.2019. са почетком у 10 часова Инфо дан о ЕУ програмима (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Healt Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism,Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020) у Високој хотелијерској школи, одсеку Академије струковних студија.

Тим стручњака, Максимилијан Федингер, Мила Маринковић, Владимир Тодоровић и Иван Бркић, са искуством у аплицирању и имплементацији пројеката финансираних из ЕУ програма, одржали су презентације о могућностима аплицирања, о начинима за проналажење адекватних партнера, као и подобности за аплицирање са конкретним пројектом за циљани програм. Предавачи су поделили и корисне линкове, као и изворе информисања за сваки програм.

Инфо дан био је намењен представницима предузећа, агенција за регионални развој, пословних удружења и организација, локалних самоуправа, факултета, научних институција, невладиних организација и свима другима који су заинтересовани да аплицирају за учешће у неком ЕУ програму.

Blog Attachment