СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ
МЕНАЏМЕНТ У УГОСТИТЕЉСТВУ
Овај студијски програм од 2019. више не уписује студенте.
ПРВИ СЕМЕСТАР
ПРЕДМЕТИ | Часова П+В |
ЕСПБ | |||
---|---|---|---|---|---|
1 | Обавезан предмет УПРАВЉАЊЕ И СУПЕРВИЗИЈА У УГОСТИТЕЉСТВУ |
4+2 | 7 | ||
Изборни предмет који одређује модул (бира се један од три) | |||||
2 | ХОТЕЛИЈЕРСТВО | РЕСТОРАТЕРСТВО | ГАСТРОНОМИЈА | 3+1 | 6 |
ОДНОСИ С КОРИСНИЦИМА У ХОТЕЛИЈЕРСТВУ |
МЕНАЏМЕНТ ТРЕНИНГА У РЕСТОРАТЕРСТВУ |
МЕНАЏМЕНТ ХРАНЕ И ПИЋА |
|||
3 | Заједнички изборни предмети (бира се један од 3) 1. МЕНАЏМЕНТ И ПОСЛОВНА ЕТИКА 2. ИНТЕРКУЛТУРНА КОМУНИКАЦИЈА У ХОТЕЛИЈЕРСТВУ 3. УПРАВЉАЊЕ ТРОШКОВИМА У ХОТЕЛИЈЕРСТВУ |
4+2 | 5 | ||
4 | ТЕРЕНСКИ ИСТРАЖИВАЧКИ РАД | 3 | 9 |
ДРУГИ СЕМЕСТАР
ХОТЕЛИЈЕРСТВО | РЕСТОРАТЕРСТВО | ГАСТРОНОМИЈА | ЧАСОВА П+В |
ЕСПБ | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Брендирање у хотелијерству | Управљање специјализованим ресторанима | Компаративна критичка анализа у гастрономији | 4+3 | 6 |
2 | Унутрашњи дизајн и архитектура хотела | Планирање инструмената понуде у ресторатерству | Савремени трендови у исхрани | 4+3 | 6 |
Заједнички изборни предмети (бира се један од три) | |||||
Електронско пословање у хотелијерству | |||||
3 | Еколошко право | 4+2 | 5 | ||
Енглески језик - TOEFL | |||||
4 | Завршни специјалистички рад | 10 | 16 |